Event

Se hva som skjer i Terningen Innovasjonspark i Elverum. Her finner du en oversikt over planlagte arrangementer som vi holder i samarbeid med våre partnere.

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Frokostmøte om lokalmat – for produsenter og kafé/restaurant/hoteller

8. november 2021 @ 08.30 - 10.00

Velkommen til frokostmøte om lokalmat

Er du nysgjerrig på å starte opp med lokalmat, eller er du allerede godt i gang? Ønsker du å nå ut til flere kunder og få en mer lønnsom drift? Eller er du en aktør som ønsker å tilby dine kunder lokale spesialiteter som andre produserer? Vi inviterer til et frokostmøte som setter lokalmat på dagsorden!

Lokalmat er i vinden som aldri før, og både privatpersoner, hoteller, restauranter og kaféer ønsker å kjøpe mer av lokalt produserte matvarer og drikke. Enkelte har lykkes og selger allerede sine varer til hotell og restauranter, butikker og bensinstasjoner. Andre produserer i mindre skala og baserer seg stort sett på salg gjennom REKO-ringen, og til venner og kjente.

Etter å ha levd under strenge restriksjoner det siste 1,5 året ønsker vi å komme sammen for å møtes. Her kan vi lære av hverandre og skape kontaktpunkter som kan gi merverdi for både produsent, og de som skal selge/tilberede varene videre til sluttkunden.

På møtet vil Marianne Wimmer fra Gransjøberget Viltkjøkken fortelle mer om hvordan hun kom i gang med lokalmat, og hvordan de jobber som etablert virksomhet. Du vil også få høre Ingvar Olsen fra Trysil bryggeri fortelle om sine erfaringer og fremtidsplaner. Vi håper å se deg på frokosttreffet for små og store lokalmataktører i Sør-Østerdal. Det vil bli servert smaksprøver fra noe av det regionen har å by på.

Detaljer

Dato:
8. november 2021
Tid
08.30 - 10.00
Hjemmeside:
https://forms.office.com/r/Hjf4LdUQrz

Arrangører

Terningen Innovasjonspark
SØNH
Elverum Vekst
Klosser Innovasjon

Sted

Terningen Innovasjonspark
Hamarvegen 112
ELVERUM, 2406
+ Google-kart
Phone
95136871